​Bekæmp rynker i ansigtet med botox

Drømmer du om et mere ungdommeligt udseende, så du kan vinke farvel til rynker i ansigtet? Hos RoseClinic tilbyder vi professionelle botox-behandlinger, der effektivt reducerer rynker og andre tegn på alderdom. Vores erfarne behandlere anvender moderne behandlingsteknikker for at sikre et naturligt og foryngende resultat.

Vi tilbyder botox-behandlinger i vores klinik i Herlev, hvor vi også tager imod mange kunder fra blandt andet Ballerup, Lyngby og andre omkringliggende byer. Her kan du også komme forbi og få hjælp til reducerer dine rynker, uanset om det omhandler en rynker i panden, ved mundvigen, på hagen eller omkring næsen.

Reducerer rynker 

Ikke-kirurgisk behandling

Hurtige, synlige resultater

Grundig konsultation inden behandling​

Konsultation: Gratis

Behandlingstid: 15-30 min.

Resultat ses: Efter 10-14 dage

Bedøvelse: Ikke nødvendig

Holdbarhed: 3-4 måneder

Betænkningstid: 48 timer

Derfor skal du vælge botox

​Botox er en populær kosmetisk behandling, der bruges til at reducere synlige rynker og fine linjer i ansigtet. Ved at injicere botox i de ønskede områder kan musklerne midlertidigt lammes, hvilket resulterer i en glattere og mere ungdommelig hudoverflade. Mange mennesker vælger botox for at opnå en mere ungdommelig og opfrisket udstråling uden behov for kirurg.

Effektiv rynkereduktion med botox

Botox er en sikker og populær metode til at glatte huden ud og minimere synlige tegn på aldring. Behandlingen afslapper de små ansigtsmuskler, der skaber rynker, såsom bekymringsrynker, smilerynker og panderynker. Behandlingen kan ligeledes bruges til at skabe et øjenbrynsløft eller til at løfte en nedadvendt mundvige.


Botox virker ved, at man sprøjter væske ind, hvilket lammer musklerne dér, hvor rynkerne befinder sig. En anden lignende behandlingsform er filler, som ligeledes sprøjtes ind i huden, men som i modsætning til botox ikke virker ved at lamme musklerne, men derimod ved at skabe mere fylde i området med rynker.

Hos RoseClinic sikrer vi, at hver botox-behandling er skræddersyet til dine individuelle behov. Vores specialister lægger vægt på at opnå et naturligt udseende, hvor dine ansigtsudtryk bevares, men med færre rynker og en glattere hud.

Botox - ​Betal for 2 ml.
​​få 1 ml. ekstra gratis

​Behandlingsprocessen i forbindelse med botox

En typisk botox-behandling tager omkring 15-30 minutter. Først gennemgår vi en grundig konsultation for at forstå dine ønsker og vurdere dit behov. Herefter sprøjter vi botox præcist ind i de relevante områder. Behandlingen er stort set smertefri, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter.

Sidder du stadig inde med spørgsmål til vores botox-behandling, eksempelvis:

​Så kan du læse meget mere og få svar på alle dine spørgsmål her i vores FAQ.​

Book en konsultation før din botox-behandling

Er du klar til at få bugt med rynkerne med vores botox-behandling? Så book en konsultation hos RoseClinic i dag. Vores erfarne ansatte står klar til at vejlede dig gennem hele processen og sikre, at du opnår de bedste resultater.

Her på siden kan du desuden se et udvalg af før og efter-billeder af vores tidligere kunder, der har fået en botox-behandling.

FAQ​

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123