Om RoseClinic​

Hos RoseClinic bringer vi skønhed og velvære sammen. Vi er en moderne skønhedsklinik, hvis mål er at tilbyde en bred vifte af avancerede æstetiske behandlinger, som Rynkebehandling med “Botox”/Azzalure, fillers/Restylane, laserbehandlinger med Picolaser, kemisk peeling og fjernelse af karsprængninger.

Vores erfarne og dedikerede team, bestående af speciallægen Martin samt behandler og sygeplejerske Rosa, tilpasser hver behandling til den enkelte kundes individuelle behov og mål.

Vi tror på at gøre en positiv forskel i vores kunders liv, ved at forbedre deres naturlige udseende.​

Kom ind i vores klinik og lad os hjælpe dig, med at opnå det udseende du ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne og indbydende klinik.​

​Vores team

Mød vores professionelle team

Med et team af speciallæger og erfarne behandlere, tilbyder Roseclinic avancerede æstetiske behandlinger, der er sikre, effektive og skræddersyet til dine individuelle behov og mål.

​Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Rosa

Special sygeplejerske Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus.​

Bedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123