Kemisk Peeling​

Kemisk peeling til bekæmpelse af aldringstegn

Effektiv hudbehandling med flotte resultater

Genskab hudens glød og bekæmp aldringstegn med vores skræddersyede, professionelle behandling med kemisk peeling. Behandlingen foretages af vores erfarne og veluddannede personale, som tilpasser der arbejde ud fra dine behov.


Hos Roseclinic tilbyder vi kemisk peeling i vores skønhedsklinik, der ligger i Herlev. Her kan du komme forbi, hvis du er bosat i Ballerup, Lyngby eller et andet sted heromkring , og du ønsker at prøve en effektiv hudbehandling, der giver flotte og holdbare resultater.

Reducerer fine linjer og urenheder

Forbedrer hudens tone og struktur

Kemisk peeling ud fra dine behov

Oplev forvandlingen af din hud med kemisk peeling. En kemisk peeling er en kosmetisk procedure, der indebærer anvendelse af en kemisk opløsning på huden, for at fjerne de øverste lag og forbedre hudens udseende.

Processen kan variere afhængigt af typen af kemisk peeling og hudens tilstand. Vi sørger derfor altid for at indlede behandlingen med at undersøge din hud og snakke med dig om, hvad du ønsker at få ud af en kemisk peeling. På den måde sikrer vi altid, at behandlingen er tilpasset den enkelte kundes behov. Derudover giver vi en grundig instruktion før og efter behandling for optimal heling og det flotteste resultat.

Vores behandling med kemisk peeling virker altid ved at:

– Reducerer rynker, fine linjer og urenheder.

– Forbedrer hudens tekstur og udstråling.

Forbedret udstråling

Bekæmper urenheder

Efterbehandlingsinstruktioner for optimale resultater

Grundig konsultation inden behandling

Få en bedre hud – kontakt os og bestil en tid

Optimer din hud med vores kemiske peeling. Denne kosmetiske behandling bruger en speciel opløsning til at fjerne overfladehud og forbedre dens udseende. Med fokus på individualitet reducerer vi fine linjer, og bekæmper urenheder for at forbedre hudens udstråling.

Alle procedurer udføres af erfarne kosmetiske behandlere, og vi kan desuden også hjælpe dig, hvis du har problemer med karsprængninger, har brug for hjælp til fjernelse af ar og meget andet.

Konsultation: Gratis

Behandlingstid: 20 minutter

Resultat synligt efter: 7-10 dage

Bedøvelse: Ingen

Holdbarhed: Individuelt

Betænkningstid: Ingen

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Bbedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123