Permanent hårfjerning​

Permanent hårfjerring

​50 % rabat på 1. behandling

​​Køb 10 behandlinger og

Betal kun for 7

Opnå glat hud og hårfri hud med en skånsom og effektiv metode

Vil du opnå glat hud, uden gener og spare tid i hverdagen? Så kan vi hjælpe dig. Mange oplever at mørke hår begynder at stikke ud allerede senere samme dag. Hos RoseClinic tilbyder vi permanent hårfjerning med Diode laser. Det er den mest skånsomme og effektive hårfjerningsmetode, hvor du slipper for uønskede hår og røde knopper og får en jævn og flot hud.

Vi tilbyder permanent hårfjerning med Diode laser i vores skønhedsklinik, der ligger i Herlev. Her tager vi imod kunder fra et større område, så du selv kan komme forbi og prøve behandlingen, hvis du bor i Lyngby, Ballerup eller et andet sted heromkring.

Omkring forlobet med hårfjerning?

Før du starter på dit forløb mod hårfri hud er der nogle ting du skal vide. Du må ikke have vokset, epileret, brugt pincet eller andre metoder, hvor du trækker håret ud ved roden min. 8 uger før din første behandling. Det er ligeledes vigtigt at du kun skraber området under hele forløbet. Før din behandling skal du barbere dig 24 timer før. Alt hår skal været fjernet i området.

Hvad bruger vi af udstyr?

​Vi har noget af det mest moderne udstyr til at foretage permanent hårfjerning med laser. Vi kan både behandle med SHR, diode laser og IPL, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige metoder.

En behandling til forskellige hud- og hårtyper

Vores maskine kan justeres til bølgelængder på 755, 808 og 1064 nm. Det gør den i stand til at fjerne både lyse og mørke hår, på både lys og mørk hud. Køleelementer i selve hovedet på maskinen sikrer en behagelig behandling uden smerter og ubehag.

Maskinen kombinerer automatisk følgende bølgelængder efter behandlerens valg af hudfarve og køn (kvinde eller mand):

  • 755 nm anvendes til primært til lys hud, lyse hår og tyndt hår.
  • 808 nm anvendes til mørkere hud.
  • 1064 nm anvendes til mørke hudtyper.

Hvor kan man fjerne uønsket hårvækst?

Overordnet set kan vi fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen – både for mænd og kvinder. Vi kan derfor hjælp med hårfjerning i ører, ansigt, på overlæben, ryggen, armene, ben, intimt og meget, meget andet. Ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at booke dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske Rosa.

Hvor mange behandlinger kræver permanent hårfjerning?

Da håret vokser i vækstfaser, er det ikke muligt at fjerne alle hårsække på én gang. Vi oplever typisk at det kræver min. ca. 6-12 behandlinger, før vi kan sige, at alle hårsækkene i behandlingsområdet er fjernet. Dette er dog meget individuelt, og det kan derfor sagtens være mindre eller mere.

Hårsækkenes vækstfaser gør også, at vi skal vente ca. 4-8 uger mellem behandlingerne afhængig af området. Dertil anbefaler vi efterfølgende, at du kommer forbi til 1-2 behandlinger om året for at vedligeholde det flotte resultat.

En sidebemærkning til dette er, at vi ikke kan behandle områder der har været eksponeret for sollys i højere grad, dette gælder også solarie og fake tan. Derfor vil vi i nogle tilfælde også være nødsaget til at holde en pause i behandlingsforløbet om sommeren, hvor mange er ude i solen, rejser sydpå m.m. Ønsker du stadigvak behandlinger i denne sason anbealer vi brug af solfaktor 50.

Bemærk, at vi har en fast kampagne på hårreduktion, hvor du kan få 3 gratis behandlinger med i købet, hvis du køber 10 turskort ved forløbets start. Skulle du ikke bruge alle 10 klip, vil du blot få pengene retur for de sidste behandlinger.

Kontakt os og bestil en tid til permanent hårfjerning

Kunne du tænke dig at høre mere om permanent hårfjerning med laser, eller vil du allerede nu bestille en tid til din første behandling? Så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at fjerne din uønskede hårvækst – effektivt og skånsomt.

Resultater: Permanente

Bedøvelse: Ingen (smertefrit)

Konsultation: Gratis 

Behandlingstid: 15-40 min

​Pris: Fra 200 kr

- 6-12 behandlinger

- Permanente resultater

- Smertefrit

Reducer op til 90% af din hårvækst

Slip for røde knopper og indgroet hår

Slip af med skraberen

Blødgør og udglatter huden

Alle hud- og hårtyper

Klinisk dokumenteret​

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Bbedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123