​Behandling af ar ved erfaren specialuddannet sygeplejerske

Behandling af ar ved erfaren overlæge

Laserbehandling til fjernelse af ar

Kom af med uønskede ar med vores professionelle og moderne laserbehandling. I Roseclinic hjælper vi mange af vores kunder med at lave forbering af ar, der er opstået efter operationer, ulykker eller akne i ansigtet. Vi behandler arskader effektivt med laser, så du kan opnå et større selvværd i forhold til din krop og hud.

Leder du efter behandling af ar, så kom forbi Roseclinic i Herlev tæt på Ballerup og Lyngby. Her tager vores specialuddannede sygeplejerske imod alle vores kunder, så du er sikret en professionel og anerkendt behandling, der sikrer flotte og holdbare resultater.

Effektiv fjernelse af ar

Moderne udstyr til laserbehandling

Grundig konsultation som en del af forløbet

Innovativ behandling af ar med laser

Ar kan opstå på baggrund af forskellige skader og sår på kroppen. Jo længere tid arret får lov til at gå ubehandlet hen, jo sværere er det at få det fjernet. Du bør derfor søge hjælp til behandling af ar hurtigt, hvis du ønsker at få fjernet arret med et så tydeligt resultat som muligt.

Vi behandler ar med en innovativ og effektiv laserbehandling. Laseren går ind og stimulerer hudens egne celler og bindevævet, hvilket igangsætter en reparationsproces i huden. Herved nedbrydes arvævet, mens nyt væv begynder at blive opbygget. På den måde erstattes arret af nye hudceller, uden tydelige mærker fra arret.

Vi indleder vores behandling af ar med en grundig konsultation, hvor du fortæller os om, hvordan arret er opstået og vi undersøger din hud. Herefter skræddersyer vi en plan for netop din behandling og rådgiver dig om, hvordan du selv efterfølgende kan være med til at skabe det bedst mulige resultat.

Kontakt os og kom af med uønskede ar

I Roseclinic er vi altid klar til at hjælpe dig med vores professionelle behandlinger. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller booke en tid til behandling af ar. Så hjælper vi dig med at få den hud, du ønsker. Vi tilbyder også permanent hårfjerning & fjernelse af karsprængninger på ben.

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Bbedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123