Fjernelse af karsprængninger på ben

Fjernelse af karsprængninger på ben

Effektiv behandling af karsprængninger

(Vi behandler kun karsprængninger på benene)

Har du sprængte blodkar på benene, som du ønsker at få fjernet? Så kan vi i RoseClinic hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig en effektiv behandling til fjernelse af karsprængninger på ben og lår, og vores specialuddannede overlæge og specialsygeplejerske er også klar til at hjælpe dig.


Vi behandler sprængte kar med mikrosklerosering, der minimerer og fjerner karsprængninger, hvilket gør din hud glattere og mere ensartet. Vores klinik er beliggende midt i Herlev, hvorfra vi tager imod kunder fra hele området, herunder Ballerup og Lyngby.

Effektiv karsprængningsfjernelse

Forbedrer hudens udseende

Permanent resultat

Konsultation: Læge indikation

Kan man fjerne karsprængninger?

Med vores effektive sklerosering af karsprængninger kan de sprængte kar behandles og fjernes, så du opnår en mere jævn hudtone. De synlige, små blodkar optræder som farvede linjer på huden. Vi tilbyder metoder som sklerosering for at fremme en ensartet hudtone.

Sklerosering er en procedure, hvor en specialopløsning injiceres for at lukke de uønskede karsprængninger, hvilket gradvist mindsker dem og fremmer en ensartet hud. Det er en effektiv løsning til reducering og fjernelse af karsprængninger.

Efter flere skleroseringssessioner kan de behandlede karsprængninger permanent forsvinde, hvilket giver holdbare resultater. En grundig forudgående konsultation vil fastslå, om sklerosering er den bedste metode for dig.

Alle behandlinger udføres af vores erfarne specialister inden for sklerosering og fjernelse af karsprængninger. Vi tilbyder også behandling af ar.

Kontakt os og bestil en tid til fjernelse af karsprængninger

I RoseClinic gør vi brug af vores avancerede teknologi til effektivt at behandle og reducere karsprængninger på benene.

Vi stræber efter at forbedre dit velvære og din selvtillid ved at behandle disse almindelige hudproblemer med omhu og ekspertise. Kontakt os derfor gerne i dag og book en tid, hvis du ønsker hjælp til fjernelse af karsprængninger.

Konsultation: Læge indikation

Behandlingstid: 30-60 min.

Resultat ses: 4-8 uger

Bedøvelse: Ikke nødvendig

Holdbarhed: Permanent

Betænkningstid: 48 timer

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Bbedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123