Botoxbebehandling

Vi tilbyder online "face time" Konsultation

Botox

​Betal for 2 områder,
​​få 3. område

Gratis

Derfor skal du
​vælge vores rynkebehandling​

- Bekæmper aldringstegn

- Hurtig, ikke-kirurgisk procedure

- Synlige resultater inden for 10-14 dage

- Varighed: 3-6 måneder

Effektiv rynkebehandling i Herlev

Få en glattere hud helt uden kirurgi

Reducer synligheden af rynker og opnå en glattere hud uden behov for kirurgi med vores sikre og effektive rynke-behandlinger med botox (azzalure).

I RoseClinic i Herlev tæt på Ballerup og Lyngby tilbyder vi en effektiv rynkebehandling, der modarbejder aldringstegn med en effektiv behandling helt uden kirurgi. Vi hjælper kunder, som ønsker en rynkebehandling foretaget af en specialuddannet kosmetiske sygeplejerske.

POPULÆRE OMRÅDER:

- Rynker mellem brynene

- Panderynker

- Smilerynker

- Rynker på næsen

- Tandkødssmil

- Nedadvendte mundvige

- Forstørret tyggemuskel

Vi reducerer rynker og fine linjer hurtigt og effektivt

Opnå en glattere, mere frisk og ungdommelig hud med vores rynkebehandling .

Denne behandling, der også er kendt som botulinumtoksin type A, er en kosmetisk procedure, som midlertidigt afslapper ansigtsmusklerne, hvilket reducerer rynker og fine linjer.

Behandlingen er effektiv til bekæmpelse af aldringstegn, uden behov for kirurgi. Resultaterne er tydelige inden for få dage og varer typisk i tre til seks måneder, afhængigt af individuelle faktorer.

Med vores effektive rynkebehandling kan du således vinke farvel til uønskede rynker hurtigt og effektivt. Behandlingen kræver en stor viden og erfaring, og du kan derfor trygt vælg RoseClinic til at hjælpe dig, da vores personale er både veluddannede og har arbejdet med behandlingsformen i årevis – med utallige flotte resultater.

Vores erfarne behandlere vil diskutere dine behov og forventninger, og vejlede dig gennem processen for at sikre de bedst mulige resultater. Bemærk, at der kræves en forudgående konsultation med vores tilknyttede overlæge.

Reducerer rynker og fine linjer

Ikke-kirurgisk behandling

Hurtige, synlige resultater

Grundig konsultation inden behandling

Kontakt os og prøv en rynkebehandling der virker

Kunne du tænke dig at prøve en rynkebehandling, der virker både hurtigt og effektivt, så book en tid hos RoseClinic nu. Der skal ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling. Vi er altid klar til at hjælpe dig med netop den behandling, du drømmer om. Derfor tilbyder vi blandt andet også hjælpe til hudforyngelse og fjernelse af karsprængninger på ben, hvis du døjer med dette.

​Vores team

Mød vores team

Mød vores dedikerede team hos Roseclinic, hver med en unik ekspertise inden for æstetiske behandlinger.

Deres erfarne hænder og dybdegående viden om kosmetiske behandlinger samt hudpleje, sikrer skræddersyede løsninger til dine behov.

​Rosa

Rosa er en kompetent specialuddannet sygeplejerske, med baggrund hos blandt andet privat hospitalet Aleris-Hamlet. Med sin brede teoretiske viden samt årelange praktiske erfaring, sætter hun en ære i, at levere kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, med sikkerhed og æstetik i fokus

Martin

Martin er den ansvarshavende overlæge på vores klinik og har en rig baggrund i det medicinske felt, som begyndte i 2008. Efter uddannelse i København, fulgte han sin passion for hudpleje og kosmetik og videreuddannede sig inden for dermatologi. Hans interesse og ekspertise inden for æstetik og kosmetiske behandlinger, gør ham til en central figur i vores team, der konstant stiler mod at levere de bedste resultater for vores kunder.

Bbedste forløb til mine ønsker

​Endelig fundet den rette klinik til mine behandlinger. Rosa fandt hurtig ud af mine behov og har lavet det bedste forløb til mine ønsker.

Søren Hemmingsen

Varme anbefalinger herfra

​Jeg er blevet behandlet af Rosa igennem mange år, først i Aleris Hamlet, bagefter i Dermo Cosmetic og nu i sin egne klinik. Hun er fantastisk dygtig til sit arbejde. Varme anbefalinger herfra.

Lida Jørgensen

Kontakt RoseClinic

Vores dygtige og erfarne team står klar til at hjælpe dig med en enkel og personlig skønhedsproces.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billede 1
Vedhæft billede 2
Vedhæft billede 3
Vedhæft billede 4
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med os

​Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille tid eller ønsker at modtage mere information om vores tjenester.

Du kan også ringe til os direkte på telefonnummeret 30 48 99 01 " i åbningstiderne" eller sende en e-mail til info@roseclinic.dk

Ved akut behov, kan vi altid kontaktes på telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Kontaktinformation

Telefon: 30 48 99 01

E-mail: info@roseclinic.dk

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 12.00 - 18.30

Torsdag: 11:00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag - søndag: Lukket

Telefontid i arbejdstiden med mindre det er akut.

Mails/Sms besvares alle dage.

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123​

Remove Tattoo ApS – CVR: 42686123